Image Hosted by ImageShack.us
PORTADA INICI BLOG LOLA
LOLA GANGUERA

diumenge, 1 de juny del 2008

EL COMENTARI DE LA LOLA

Com ja sabeu, la Lola està encantada amb aquest el seu blog i aixó ho va plasmar en directe en l'últim programa de La Via Làctia, també en un correu en privat i també en un comentari que va deixar per aquí en públic fa un temps i que us reproduim a continuació:

''hola!!sóc la lola!!!!què tal? com esteu? carmen gràcies !!!!m'agrada mollttt!!!!!fa dies que visito el blog però no m'havia atrevit a dir-vos res...m'encanta!!!!és xulíssim!!!!és impressionant que pengeu fotos,reports meus!!!!etz....la veritat és que encara no ho faig del tot bé però al costat dels col.laboradors i el Jordi vaig aprenent...que xuli aquest seguiment que ens feu...a veure quan vinc cap a tarragona i ens coneixem!!!!tú també a.r.b....sabeu quan es triga de cornellà a tarragona en bicicleta???potser ho puc fer en vàries etapes....un petó...''

Ja sabeu! Seguiu deixant-li missatges i comentaris que es possa molt contenta!! I qui sap... potser la podriem animar a que de tant en tant escrigui ella el blog amb alguna aventura o noves gangues... ¿qué us semblaria la idea? Gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!